3D Print Event FabLab Enschede

FabLab Enschede organiseert op donderdag 4 april  een 3D Print Event,  waar je leert over de ontwikkelingen in de markt, de verschillende 3D-printtechnieken en hoe te ontwerpen voor 3D-printen (de softwarekant).

Van 16.00 – 20.30 uur vindt de informatiemarkt plaats. Ook vinden er dan demonstraties plaats van diverse 3D-printers en software.  Om 16.30 uur, 18.00 uur en 19.30 uur worden presentaties gegeven door René Groothedde van Rapid Manufacturing Center (RMCenter). Tijdens de presentatie wordt ingegaan op de marktontwikkelingen en worden diverse voorbeelden getoond van het professioneel gebruik van 3D-printen.

Het 3D Print Event is voor alle geïnteresseerden vrij toegankelijk, maar je dient je van tevoren in te schrijven via http://formulieren.saxion.nl/3dprint.
Locatie: FabLab Enschede, Saxion, M.H. Tromplaan 28, 7513 AB in Enschede.

Comments are closed.