Conferentie over maakplaatsen/maak-educatie in bibliotheken, 29 Nov. Aalst (B)

Fablib.eu meldt:

Op donderdag 29 November 2018 vindt ‘FabLib, (g)een Utopie’ plaats. Dé conferentie voor bibliotheek medewerkers over het belang van maakplaatsen en maak-educatie in bibliotheken. Plaats: Bibliotheek Utopia in Aalst, België.

Het volledige programma vanFabLib, (g)een Utopie’ staat nu live op Sched! Meer dan 15 topsprekers vormen samen een geweldige line-up die jou zullen klaarstomen voor de toekomst van de bibliotheek en de wondere wereld van de digitale fabricatie adhv. originele do-workshops. Schrijf je tijdig in voor je favoriete workshops!

Jeroen De Boer, projectleider van Frysklab, gaat in debat met duizendpoot Lucas vander Talen, een bekend schrijver, acteur en ex-politicus voor Groen! Het belooft een scherpe en boeiende discussie te worden over de veranderende rol van bibliotheken in onze maatschappij die zowel de online als offline wereld met elkaar verbinden.

Verdere sprekers: Margot Appelman (Coda Apeldoorn), Joos Van Cauwenberghe (Designtools), Bart Bakker (Mini Fablab), Rob Van der Burg en José Remijn (Maakplaats 021) en Hannes Vanhaverbeke (CultuurConnect).

‘FabLib, (g)een Utopie’ zou wel eens dè revelatie van 2018 kunnen worden. Heb jij het event al gedeeld met je netwerk? Bij vragen kan je contact opnemen met Loes De Neve loes@fablabfactory.com of via telefoon +32 (0)468 53 99 47.
Registreren kan via www.fablabfactory.com