Er op uit – het is Festival Tijd !

(photo Aafke den Heeten)

DE aanrader is het FUTURE FLUX FESTIVAL in de Onderzeebootloods Rotterdam op 9 en 10 juni !
Check hier het programma uit.

Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor het Teacher Maker Camp  Noord Brabant in Den Bosch, door Cubiss samen met de Waag op 16/17 juni.

Natuurlijk is er FAB13 in Santiago de Chile. Het jaarlijkse FAB event, vorig jaar FAB12 in Shenzhen China, volgend jaar FAB14 in Frankrijk. In augustus is het winter in Chili.

SHA2017 is de naam voor het grote vierjaarlijkse europese hackersfestival van 4 tot 8 augustus, in Zeewolde. Op OHM2013 stonden wij  met het nagelnieuwe FabLab de Kaasfabriek en met de FabLabTruck. Acht jaar geleden waren Siert Wynia en Bart Bakker op HAR2009 met hun RepRaps en 3D-repliceerden plastic festivalmunten, hetgeen door de organisatie als unfair werd beschouwd. De hackers werden zelf gehackt met tech die zij niet kenden.

Where the Sheep Sleep’ is voor mensen, die Burning Man in Nevada een jaar moeten overslaan.  Een verbazend event in Nederland als het gaat om zelfkennis en zelfexpressie. Wat het te maken heeft met ‘maken’? Alles en niets! Beslist geen LowLands of Zwarte Cross. Bij Apeldoorn, 27 – 31 juli.

Van 21 tot 27 augustus is er Koppelting 2017 in de WAR, FabLab Amersfoort. De opvolger van FabFuse. Een grassroots festival, waar de deelnemers zelf de programmering verzorgen. Ook anders dan de begaande paden.

Klassieker is de Eindhoven Makerfaire op 2 en 3 september. Dit jaar groter en in het Klokgebouw op Strijp-S.  De call voor Makers staat open.

Daarna wordt het herfst.
Met het Teacher Maker Camp in de Waag op 20 en 21 oktober.
En Dutch Design Week van 21 tot 29 oktober.