Teacher Maker Camp 2017

Waag Society organiseert weer een Teacher Maker Camp op 20 & 21 oktober 2017 in de Waag op de Nieuwmarkt in Amsterdam.

Zoals ze zelf zeggen:

” Wil jij een cursus volgen om je eigen technische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, en een beter beeld te hebben bij het gebruik van innovatieve technologieën in de klas?

Kom naar het Teacher Maker Camp: een inspirerende, technische, creatieve, leuke en uitdagende training, bestaande uit een set workshops en twee meetups. Zelf maken staat hierin centraal. Gedurende het Teacher Maker Camp gaat voor even de ‘lerarenpet’ af en de ‘leerlingpet’ op en maak je kennis met nieuwe digitale technieken, zoals 2D- en 3D-ontwerpen, vinyl- en lasersnijden en 3D-printen.

Teacher Maker Camp vindt plaats in het historische Waag gebouw op de Nieuwmarkt in hartje Amsterdam. Je hoeft geen technisch expert te zijn om mee te doen!

Alle informatie en aanmelding staat hier.

 
Amsterdamse leraren opgelet!
Via een aanvraag bij de Amsterdamse Lerarenbeurs kun je de kosten vergoed krijgen. Het is ook mogelijk om uitroostering en materiaalkosten te begroten binnen de beurs (tot een maximum van 2.000 euro), zodat je makkelijker op school verder kunt werken aan de implementatie van maakonderwijs. Let op, je kunt een lerarenbeurs aanvragen tussen 14 maart en medio april 2017, de beoordeling is op volgorde van binnenkomst. “